SHPËRNDAJE

LG_Uni8_LeakLG krijoi në vitin 2010 një pajisje për të lansuar Windows Phone 7, por kompania nuk prodhoi më asnjë telefon tjetër me Windows Phone 8 dhe u duk se nuk do të prodhonte më telefonë me sistemin operativ Windows.

Një foto e publikuar nga @evleaks tregon një smartphone LG Uni8 me Windows Phone 8.1 të prodhuar nga kompania LG. Nuk ka asnjë të dhënë nëse ky smartphone do të ketë specifikat e LG G2 apo edhe të LG G3 që pritet të shfaqet më 27 Maj.

Microsoft konfirmoi planet e LG për të krijuar pajisje Windows Phone 8.1 kur Microsoft shpalli listën e kompanive që do të punojnë për smartphone Windows. Në këtë listë përfshihen Samsung, Lenovo, Huawei, ZTE dhe shumë kompani të tjera.

Edhe HTC listohet si partner i Microsoft për Windows Phone 8.1, por HTC nuk ka krijuar Windows Phone këto muajt e fundit. /ameble

SHPËRNDAJE