SHPËRNDAJE

Bad Piggies është loja me e re e krijuar nga Rovio, krijuesit e lojës tashmë të famshme Angry Birds. Vetëm tre orë pas publikimit të lojës Bad Piggies kjo e fundit ka arritur në kulmin e aplikacioneve më të shkarkuara ndonjëherë në dyqanet virtuale App Store të Apple, Play Store të Google dhe Amazon App Store të Amazon.

Loja paraardhëse Angry Birds ka mbajtur një rekord prej 50 milion shkarkimeve për vetëm 35 ditë, por duke parë përmasat dhe hovin që loja e re Bad Piggies ka marr duket se kjo shifër do të jetë lehtë e tejkalueshme. Në Bad Piggies, ideja kryesore e lojës është transportimi i mallrave përmes derrkuceve të cilët lëvizin përmes karrocave. Kjo loje është tani e gatshme për shkarkim në dyqanet virtuale Play, App Store, Amazon App Store e.t.j. për vetëm 0.99 dollar. |ameble|

Për ta shkarkuar këtë lojë klikoni ne ikonat më poshtë:

   

[youtube id=”YsCpDaSooWA” height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE