SHPËRNDAJE

Përdoruesit e Android-it, Linux-it dhe iPhone-it me pa durim janë duke pritur ardhjen e lojës Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition (botim i zgjeruar), e cila do të lansohet nesër në tri platformat.

Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition që një kohë ka qenë në dispozicion për pajisjet Mac, PC dhe iPad dhe ka fundi i kësaj javë do të jetë dispozicion për të luajtur nga të gjitha platformat e mbetura përveç Windows Phone-it.

Shiko videon më poshtë se si duket Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition, lojë kjo e cila fillimisht ishte zhvilluar nga BioWare dhe publikuar në 1998 nga Interplay Entertainment e përdorur më një version të modifikuar të Advanced Dungeons & Dragons (AD&D) versioni i dytë. /ameble

SHPËRNDAJE