SHPËRNDAJE

Pesëmbëdhjetë vjet pas lirimit të tij klasik, loja Carmageddon nga tani mund të luhet edhe në iOS. Loja kushton 2 $ dhe për këtë çmim ju mund të përfitoni 30 lloje të veturave garuese në lojë, 28 kundërshtarë në lojë, si dhe 36 nivele argëtuese dhe sfiduese të lojës.

Disa informata shtesë për lojën Carmageddon për iOS

Zhvilluesi: Stainless Games Ltd
Madhësia e lojës: 102 MB
Versioni: 1.0
Çmimi: 2 $
Platforma: iOS 5.1 ose më lart.
Pajisje që e përkrahin lojën: iPhone 3GS dhe më lartë, iPod Touch (3 gen) dhe më lartë, dhe të gjitha modelet e iPad.

Linku për shkarkim: https://itunes.apple.com/IN/app/carmageddon/id498240451

Mos harroni të shikoni videon për lojën në fjalë. |ameble|

[youtube id=”4__ioVkda00″ width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

 

SHPËRNDAJE