SHPËRNDAJE

Codemasters sot ka lansuar lojën e tyre Colin McRae Rally për Apple iPhone dhe iPad, duke ju mundësuar përdoruesve të përjetojnë lojën e ri-imagjinuar 2001 në pajisjet iOS.

Loja Colin McRae Rally për iOS përfshinë Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Lancia Stratos dhe Colin McRae’s Ford Focus dhe gjithashtu posedon të dhënat dhe ritmin e shoferit profesional Nicky Grist. Shikoni videon e paraqitur më poshtë:

[youtube id=”Ig5qQR6_9cw” width=”600″ height=”350″]

Kjo lojë përfshinë mundësi të ndryshme të tilla si garat e shpejta, shtigje të plota dhe kampionate, si dhe aftësinë për të rregulluar përvojën tuaj me skemat, kontrollet dhe pikëpamjet e ndryshme.

Pas instalimit të lojës nga AppStore rekomandohet të restartoni pajisjen dhe kjo lojë përkrah modelet iPad 2 ose më të reja, iPhone 4S/5, apo edhe iPod touch 5. Lojën mund të shkarkoni këtu|ameble|