SHPËRNDAJE

Një lojë e re krejt ndryshe dhe qe është përpunuar nga krijuesit e lojës se suksesshëm Angry Birds qe do të lansohet më datën 12 korrik është titulluar “Amazing Alex“.

Amazing Alex është një lojë enigmë (puzzle) që përfshin fizikën. Loja do të shfaqet në 100 nivele dhe do të marr updates falas ngjashëm si Angry Birds, përdoruesit do të jenë në gjendje gjithashtu të krijojnë dhe të shpërndajnë (share) nivelet që kanë krijuar. Më poshtë mund të shihni video shembullin dhe ta vlerësoni atë. |amazingalex.com| |ameble| [youtube id=”xk7vezL36IU” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE