SHPËRNDAJE

Është dëshmuar se smartphone-t dhe tabletat janë mjaft të fuqishme për të përkrahur lojërat e 10 viteve me parë të cilat janë luajtur në PlayStation 2, Rockstar ka informuar të mërkurën se me datën 6 dhjetor do të lansoj lojën Grand Theft Auto Vice City për platformat Android dhe iOS. Qe nga lansimi i saj i parë në tetor 2002, Vice City ka vazhduar për vite të jetë loja më e shitur.

Kjo lojë do të jenë në dispozicion nga Google PlayStore dhe AppStore për 4,99 $ dhe mund të instalohet në shumë lloje të smartphone-ve dhe tableta-ve duke përfshirë:

Pajisjet iOS: iPad, iPhone 4, 4S & 5, iPod touch 4th & 5th Generation

Pajisjet Android: Motorola Razr, Razr Maxx, Razr Maxx HD, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note 1 & 2, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T & TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4

Tableta Android: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, Google Nexus 7, Google Nexus 10. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE