SHPËRNDAJE

Për dashamirët e lojërave, Iron Man 3, loja zyrtare nga Gameloft tani është në dispozicion për pajisjet iPhone, iPad dhe Android. Nëse kjo nuk është e qartë nga emri, atëherë kjo lojë është e bazuar në filmin e shumë pritur, Iron Man 3.

Pas ngjarjeve të Iron Man 3, Toni është bërë një paqeruajtës, por kërcënime të reja vijnë rregullisht anembanë globit, dhe Iron Man është i vetmi që mund të kujdeset për ketë. Loja ju mundëson të bëheni miliarder, Tony Stark aka Iron Man ofron një aventurë të shpejt dhe të pafund. [youtube id=”tfMCpQJr5rQ” width=”600″ height=”350″]

Kjo lojë tani në dispozicion është  për shkarkim pa pagesë me një mori aplikacione shtesë për blerje për iPhone, iPad, si dhe Android. |ameble| 

SHPËRNDAJE