SHPËRNDAJE

      

Me 5 Shator 2012, që i bie nesër, ne jemi gati për të dëshmuar futjen e disa prej smartphone-ve të ri  që pritet të dalin në treg këtë vit, është fjala për Nokia Lumia 920 si dhe Motorola Droid RAZR HD. Rastësisht, të dy ngjarjet do të zhvillohen në të njëjtën ditë, pra me 5 shtator. |ameble|

Disa karakteristika që duhet veçuar tek këto dy produkte janë:

Nokia Lumia 920

 • CPU  1.5GHz Dual-core
 • OS  Microsoft Windows Phone 8
 • RAM 1GB
 • Ekrani AMOLED  kapacitivë me prekje 16M ngjyra
 • Kamera frontale 1.3 Megapixel
 • Kamera kryesore (prapa)  8 Megapixel (pure view)
 • Mbushja e baterisë nëpërmjet WiFi (sistemi i ri)

Motorola Droid RAZR HD

 • CPU  1.5GHz Dual-core
 • OS Android (4.0.4)
 • RAM 1GB
 • Rezolucioni 720 x 1280 pixels
 • Ekrani Kapacitivë me prekje
 • Kamera kryesore (prapa)  8 Megapixel [divider top=”0″]
SHPËRNDAJE