SHPËRNDAJE

Kingston dhe Gigabyte janë bashkuar për të arritur një rekord të ri botëror me memorie DDR3 e cila ka arritur shpejtësi në 4.62GHz duke përdorur pllakën amë (motherboard) Gigabyte LN2-only respektivisht Z97X-SOC Force LN2.

Edhe pllaka amë SOC Force LN2 gjithashtu ka thyer rekordin botëror me memorie DDR3, jo një herë, por dy herë. Së pari duke arritur rekordin në 4.5GHz, dhe pastaj tre ditë më vonë në 4.56GHz.

Për të kuptuar më mirë rreth këtyre përpjekjeve dhe arritjeve për rekorde botërore me memorie DDR3, shih videot e më poshtme: 

Për më shumë detaje nëse ju intereson rreth pllakës amë Z97X-SOC Force LN2 kliko këtu. /ameble