SHPËRNDAJE

Gjiganti i rrjetit social, Facebook,  është duke testuar një mundësi të re të të ardhurave, ku përdoruesit do të jenë të ngarkuar me 1 $ për dërgimin e mesazheve me postë tek dikush i cili nuk është një ‘mik’, në mënyrë të foluri FB-së. Aktualisht, mesazhi Facebook është i ndarë në dy seksione – Inbox dhe të tjerë. Mesazhe nga njerëz në listën tuaj mik do të shkojnë në seksionin “Inbox”, ndërsa pjesa tjetër e saj do të paraqitet në “të tjerët”.

Edhe pse, çmimi përfundimtar nuk është vendosur ende, Facebook është duke kërkuar për një kosto optimale. Sipas Facebook, ky shërbim do të jetë i dobishëm në situata kur dikush ka nevojë për të dërguar një mesazh tek një përdorues të cilin nuk e ka mik, p.sh., të kontaktoni dikë për një mundësi pune.

Përderisa ky shërbim paguhet dhe nëse zbatohet, mund të ndihmonte dërguesit i cili ka nevojë për vëmendjen e marrësit. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE