SHPËRNDAJE

Lumia 830 GoldMicrosoft sapo ka njoftuar për lansimin e dy versioneve të veçanta nga ari të modeleve të saja ekzistuese, Lumia 930 dhe Lumia 830.

Këto versione të reja të serisë Lumia do të vijnë të mbuluar me kornizë nga ari me mundësi të përzgjedhjes së dy ngjyrave, të zezë ose e bardhë.

Versioni i zi Lumia 930 nga ari, tani më është lansuar në disa vende, duke përfshi Evropën, Azinë, Lindjen e Mesme dhe Afrikën, ndërsa versioni i bardhë nga ari do të lansohet në fund të janarit.

Versioni Lumia 830 nga ari do të lanoshet në Kinë, Evropë, Indi, Lindjen e Mesme dhe Afrikë muajin e ardhshëm. Edhe ky model gjithashtu do të jetë në dispozicion në dy ngjyra, të bardhë dhe të zezë.

Sa i përket çmimit të versioneve nga ari, kompania ka njoftuar se çmimi do të ndryshojë në varësi të vendit të lansimit si dhe operatorit. /ameble

SHPËRNDAJE