SHPËRNDAJE

Microsoft ka lansuar sot versionin e ri të WindowsPhone Dev Center, e cila është dizajnuar për menagjimin e aplikacioneve, e qe për zhvilluesit është një mundësi më e lehtë për të zhvilluar dhe menaxhuar aplikacionet e tyre për pajisjet e Windows Phone.

Sipas Microsoft-it, WindowsPhone Dev Center është projektuar për të bërë “aplikacione për Windows Phone, zhvillim të shpejtë dhe më te dobishëm”, dhe këtu është bërë dizajn komplet i ri nga zero.

Microsoft padyshim janë në kërkim te një mundësie për të përmirësuar mjetet për zhvillim (developer tools) para fillimit të brezit të ardhshëm të sistemit te tyre te ri Windows Phone 8 për smartphone, e cila pritet te dal brenda disa muajve të ardhshëm. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE