SHPËRNDAJE

Microsoft ka lansuar versione të ndryshme të tabletit Surface Pro 3 me harduer të përditësuar duke i ofruar ato tek klientët në varësi të kërkesave të tyre si dhe buxhetit të tyre.

Surface Pro 3

Më poshtë janë të paraqitura versione të përditësuara duke përfshirë harduerin dhe çmimin:

• Intel Core i3-4020Y me Intel HD 4200 kartel grafike, 4GB RAM dhe 64GB SSD me çmim 799$
• Intel Core i5-4300U me Intel HD 4400 kartel grafike, 4GB RAM dhe 128GB SSD me çmim 999$
• Intel Core i5-4300U me Intel HD 4400 kartel grafike, 8GB RAM dhe 256GB SSD me çmim 1,299$
• Intel Core i7-4650U me Intel HD 5000 kartel grafike, 8GB RAM dhe 256GB SSD me çmim 1,549$
• Intel Core i7-4650U me Intel HD 5000 kartel grafike, 8GB RAM dhe 512GB SSD me çmim 1,949$

Tabletit Surface Pro 3 është projektuar për të zëvendësuar laptopin si dhe për të iu ndihmuar atyre përdorueseve që merren me detyra komplekse që kanë të bëjnë me foto, video apo redaktim të muzikës. /ameble