SHPËRNDAJE

Microsoft releases version 5.13 of the Skype for iPhone appMicrosoft ka lansuar Skype për iPhone, në versionin 5.13. Ndryshimi më i madh në këtë aplikacion është shikimi paraprak i ueb linkave. Kur ju jeni në një bisedë në Skype dhe dërgoni apo pranoni një  ueb link , menjëherë do të ju shfaqet një shikim paraprak i përmbajtjes së atij ueb linku pa pasur nevojë ta hapni fare. Gjithashtu vlen të theksohet se ky aplikacion tashmë përkrahet nga Apple Watch. Pa pasur nevojë ta nxjerrni iPhone-in tuaj nga xhepi, ju mund t’iu përgjigjeni një bisede ne Skype me Apple Watch-in tuaj duke përdorur zërin tuaj për të krijuar një mesazh dhe për t’a dërguar atë.  Ose, ju mund të përdorni një përgjigje me zë që e keni krijuar më herët.

Me Apple Watch, ju mund të filloni një bisedë në Skype me ndonjërin prej personave më të preferuar në kontakt listën tuaj drejtpërdrejt nga kyçi i dorës suaj. Për të preferuar një person ne kontakt listë, hapeni aplikacionin e Skype ne iPhone, lëvizeni gishtin drejt opsionit ‘favorites view’ dhe klikoni tek ‘add favorites’  që gjendet në fund të listës suaj të preferuar. Ju pastaj mund të filloni një bisedë prej Apple Watch-it tuaj. Dhe përditësimi i fundit i aplikacionit të Skype për iPhone, ju lejon që t’i vendosni nga një shenjë të gjitha bisedave qe ju i keni lexuar duke përdorur gjestin e ‘Force Touch’ në Apple Watch-in e juaj.

Kur dikush është duke ju thirrur nëpërmjet Skype-it,  Apple Watch-i do t’ju japë alternativën  që ju të pranoni apo të refuzoni thirrjen. Nëse vendosni të përgjigjeni, thirrja transmetohet përmes iPhone-it tuaj. Përderisa  aplikacioni i Skype-it për iPhone është falas për t’u shkarkuar nga ‘Apple App Store’, ai vjen me alternativë të blerjeve të aplikacioneve tjera brenda tij. Përdoreni portofolin tuaj për gjëra të dobishme. /ameble

SHPËRNDAJE