SHPËRNDAJE

Microsoft Lumia 435Microsoft Lumia 435, e cila u prezantua në janar të këtij viti, nga është tani në dispozicion për blerje në Shtetet e Bashkuara. Versioni T-Mobile i pajisjes (me ngjyrë të bardhë) tani është e shënuar në faqen e internetit Microsoft Store, dhe mban një çmim prej 70$ me kontratë.

Lumia 435 smartphone ka të integruar procesorin me dy bërthama nga Snapdragon 200 me shpejtësi prej 1.2GHz dhe vjen me ekranin sportiv 4 inç WVGA. Po ashtu ka të integruar edhe 1GB RAM memorie, 8GB hapësirë të brendshme e cila mund të zgjerohet deri në 128GB nëpërmjet një kartelë microSD, një bateri të fuqisë 1.560mAh, kamerën kryesore vetëm 2 megapikselë si dhe atë frontalen 0.3 megapikselë.

Lumia 435 vjen me platformën Windows Phone 8.1 dhe nuk përkrahë rrjetin 4G LTE. /ameble

SHPËRNDAJE