SHPËRNDAJE

Javët e fundit, është përfolur se kompania Dell është në bisedime për tu shndërruar në kompani private sipas disa bisedimeve me një numër të firmave që posedojnë kapital. Mirëpo duket së thashethemet mund të bëhen një realitet, sepse raportet po vijnë tani së Microsoft ka futur hundët dhe mund të jetë në bisedime për të investuar në kompaninë Dell bashkë me disa firma.

Sipas burimeve të CNBC-së që kanë njohuri për këtë çështje, Microsoft është në diskutime për të investuar në mes të 1 dhe 3 miliard $ në financim të ndërmjetëm me shpresë për të bërë kompaninë Dell një kompani private.

Dell ka marrë në konsideratë marrëveshjen me potencial nga Microsoft-i dhe bisedimet ende po vazhdojnë për një marrëveshje që pritet të ndodhë deri në fund të kësaj jave. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE