SHPËRNDAJE

Microsoft kanë zbuluar planet e saj për rinovimin e shërbimeve Bing, Skype, Yammer dhe Xbox gjatë një ngjarje ditore për dizajner “Design Day 2013” që është mbajtur në Norvegji.

Kompania ka zhvilluar një bisedë me temën “The re-imagining of Microsoft” e udhëhequr nga menagjeret e studiove të dizajnit për Windows Phone, Albert Shum dhe drejtori ekzekutiv i kreativiteteve nga Wolff Olins, Todd Simmons.

Dyshja ka prezantuar një video koncept të vjetër dy vjeçare duke treguar disa nga produktet e Windows-it të ridizajnuara, duke përfshirë edhe një logo të re për shërbimin Bing, që dukej e ngjashëm me një avioni shigjetë/letër.

[youtube id=”sMQIY43ccYA” width=”600″ height=”350″]

Pas kësaj, Microsoft ka zbuluar planet e saj për Skype, Tammer, dhe Xbox duke cekur këtu ridizajnimin e logove të tyre. Ata kanë thënë se kjo vjen pas ndryshimit vitin e kaluar të logove të Windows-it, Office-it, dhe logove tjera të Microsoft-it.

Prezantimi i tyre i plotë është publikuar në videon e me poshtme: |ameble|

[youtube id=”2eFvUwDNXOU” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE