SHPËRNDAJE

Microsoft Office tani është në dispozicion online për të gjithë përdoruesit, duke ju dhënë mundësi përdoruesve të krijojnë dokumente dhe spreadsheets në internet online, të cilat pastaj ruhen në llogarinë OneDrive të përdoruesit.

Microsoft Word Online

Së fundmi, Microsoft ka njoftuar gjithashtu së përdoruesit do të kenë mundësi të shtojnë aplikacionet Word, Excel dhe Powerpoint në Chrome App Launcher, duke i mundësuar kështu qasje të shpejtë me një klik të vetëm.

Pra, ky është një lajm i mirë për të gjithë ata përdorues të cilët preferojnë të përdorin versionin online të Office-it dhe jo versionin e instaluar. Përveç kësaj, Microsoft ka futur gjithashtu edhe disa tipare të reja për Word, Excel, Powerpoint dhe OneNote online. /ameble

SHPËRNDAJE