SHPËRNDAJE

Në Nëntor të vitit të kaluar, Microsoft kishte informuar përdoruesit për shërbimin OneDrive se do të ndodhin disa ndryshime të mëdha, ndryshime këto ku paralajmëronte se hapësira në OneDrive do të pësoj rënie nga 15GB në 5GB, ndryshime ku përdoruesit e Office 365 nuk do marrin hapësirë të pakufizuar, dhe ku hapësira prej 15GB për kamera roll e lejuar do të hiqet komplet.

Tani në qoftë se keni marrë një email tjetër të dytë si ky më poshtë, duhet që menjëherë të filloni me backup sepse do të humbni të dhënat apo fotografitë tuaja, sipas email-it do të bëhen vetëm për tu parë për një vit, mirëpo nuk do ta keni mundësinë e ngarkimit të fotografive te reja. /ameble

Onedrive storage

SHPËRNDAJE