SHPËRNDAJE

Microsoft ka lansuar një përditësim për softuerin e tyre Bing që përdoret ne kompjuterët Desktop. Versioni 1.1 për dekstop sjell një shtyllë të kërkimit (Search Bar) në ekran e cila mundëson kërkim më të shpejt dhe pa pasur nevojë të hapni shfletuesin e Internet-it.

Ky version përkrah sistemet operative të Windows-it duke filluar kështu nga Windows XP e me lart, përveç kësaj ofron përkrahje edhe për katër gjuhë tjera si frëngjisht, gjermanisht, japonisht dhe kinezisht. Softueri Bing gjithashtu mundëson që të keni imazhet në desktop të nxjerra automatikisht nga databaza e tyre, ngjashëm si tek shfletuesin apo uebfaqja bing.com mirëpo duke zgjedhur foton dhe klikuar opsionin si më poshtë. Softueri mund të shkarkohet këtu.|ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE