SHPËRNDAJE

Javën e kaluar Microsoft  ka raportuar përpjekjen e tyre për të përfunduar Windows Phone 8, dhe duket se misioni i tyre tani më është arritur. ZDNet raporton se version final i softuerit RTM, është dërguar tek prodhuesit e pajisjeve  që do të kenë të instaluar këtë sistem operativ. WPCentral po ashtu raporton se  shpërndarja e sistemit të ri operativ Windows Phone 8 tek prodhuesit e pajisjeve, është bërë siç është planifikuar në kohë. Pajisjet me Windows Phone 8  planifikohet të paraqiten në treg në muajit e fundit të vitit 2012. |techradar.com| |ameble.com|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE