SHPËRNDAJE

Microsoft ka njoftuar për sistemin e ri operativ si themelet e “OS Cloud – Microsoft Windows Server 2012” që vjen me përditësime (updates) të rëndësishme që kanë të bëjnë me virtualizim, ruajtje, rrjeta si dhe automatizim. Sipas Microsoft-it, “qindra tipare të reja” kanë gjetur rrugën e tyre në këtë sistem të ri operativ.

Sistemi operativ ka qenë gjithmonë një rrahje zemre në Teknologjinë Informative dhe tani është duke përjetuar një rilindje në botën e re të shërbimeve cloud”, tha Satya Nadella, Presidente e Microsoft Server Tools. Microsoft Windows Server 2012  ofrohet në katër edicione, duke filluar nga:

  • Datacenter (me çmim nga 4809 $),
  • Standard (me çmim nga $ 882),
  • Essentials (me çmim nga $ 501, që rekomandohet për sistemet që kanë deri  25 përdorues) si dhe
  • Foundation (vetëm OEM). |ameble| [divider top=”0″]
SHPËRNDAJE