SHPËRNDAJE

Vendimi i Microsoft-it për të mbajtur aplikacionet e Office-it (Word, Excel, Access, etj.) larg nga iPad mund të jetë një mënyrë e mirë për të mbrojtur shitjet e tabletave Windows në njërën anë, por në anën tjetër ky vendim mund ti kushton kompanisë me humbje rreth  2.5 miliardë $ në vit.

AppleInsider në disa kërkime të fundit ka treguar se Microsoft është duke e lënë 2.5 miliardë $ në tryezë çdo vit, duke mos sjellë Aplikacionet e Office-it në tabletat Apple.

Disa dokumente të brendshme nga Microsoft-it, kanë shkruar se kompania është në fazën përfundimtare të lansimit të një versioni të paketës Office  për sistemin iOS dhe Android, por  deri më tani, ende nuk asnjë prononcim konkret nga vet Microsoft në lidhje me këtë. |ameble|

 

SHPËRNDAJE