SHPËRNDAJE

Microsoft ka shfaqur disa detaje të reja rreth përditësimit të Windows-it të tyre Windows 8.1, kompania ka lëshuar edhe një video që tregon disa nga karakteristikat e reja që do të jenë në dispozicion në ketë version.

Ata gjithashtu kanë njoftuar se Outlook 2013 RT do të jetë i përfshirë në tablet Windows RT nëpërmes këtij përditësimi, dhe kjo përfshin tabletin Microsoft Surface.

Microsoft fillimin e këtij versioni të Windows-it zyrtarisht do ta bëjë më 26 Qershor, që gjithashtu mund të shohim detajet e plota rreth tij. |ameble|

[youtube id=”VQb5caeSo00″ width=”600″ height=”350″]