SHPËRNDAJE

Windows CameraMicrosoft ka përditësuar aplikacionin e tyre të kamerës për Windows 10 duke shtuar kështu mundësinë për incizimin e videove të ngadalshme (slow-motion), në disa smartphone Lumia të caktuar. Aplikacioni aktualisht posedon mundësinë e incizimit 120 frames për sekondë në rezolucion 720p.

“Opsioni Slow-motion ka qenë një nga kërkesat më të shpeshta që kemi marr nga njerëzit duke përdorur aplikacionin e kamerës për Windows Phone dhe Windows 10”, ka thënë Microsoft.

Ky opsion aktualisht do të jetë në dispozicion për Lumia 930, Lumia 1520, Lumia Icon dhe mund t’ju themi se do të jetë në dispozicion edhe për modelet e reja Lumia 950 dhe 950 XL. Përditësimi mund të bëhet nepërmes aplikacionit të kamerës. /ameble

SHPËRNDAJE