SHPËRNDAJE

Zune MarketplaceNëse nuk keni dëgjuar, Zune është në rrugën e shuarjes. Microsoft ka vendosur për të kaluar të gjitha në Xbox dhe pritet të heq Zune Marketplace më datën 22 Gusht. Si rezultat i kësaj nga kjo datë ju nuk do të keni mundësi të merrni ose bleni TV emisione, filma ose muzikë nga Zune Marketplace.

Xbox Music Pass do të jetë ajo që do të zëvendësoj dhe ofroj streaming pa kufizime kurse abonentët do të mbesin siç janë me abonimet e tyre, të bëjnë streaming muzikë dhe të marrin dhjetë shkarkime falas në muaj.

Zune, sipas mendimit ton ishte një eksperiment i dështuar. Pra, Microsoft është duke bërë gjënë e duhur duke i futur të gjitha në Xbox. |ameble|