SHPËRNDAJE

Microsoft Surface Pro 2Sipas një raporti të fundit nga The Verge, Microsoft në një ngjarje të organizuar javën e ardhshme prtiet të njoftojë për dy tablet të ri, Surface Pro 3 dhe Surface Mini.

Kompania ketë ngjarje pritet të organizoj në New York javën e ardhshme më 20 Maj, ngjarja ka të bëjë me tabletët Microsoft Surface, edhe pse kompania me siguri se do të publikoj ndonjë hollësi për atë që ka në plan të njoftoj. Tabletët e ri pritet të vijnë të optimizuar me procesor të ri Intel Haswell.

Nëse shfaqet ndonjë detaj apo karakteristikat e tyre në ditët e ardhme, do t’ju informojmë më kohë. /ameble