SHPËRNDAJE

Windows 9 konceptKemi dëgjuar shumë thashetheme për Microsoft-in i cili do të organizoi një ngjarje për shtyp për të prezantuar versionin e ardhshëm të sistemit operativ Windows 9 dhe tani më Microsoft ka konfirmuar ketë, duke dërguar ftesa për ngjarjen e tyre “ Prezantimi i Windows 9” e cila do të mbahet më 30 shtator në San Francisko.

Windows 9 pritet të vijë me një të dizajn të ri të Start Menu, me disa funksione të reja virtuale të Desktopit, si dhe disa funksione të reja do të shfaqën gjithashtu edhe në qendrën e notifikimeve si dhe në ndërfaqen e përdoruesve.

Çfarë të reja do të sjell Windows 9 do të kuptojmë për më pak se dy javë. /ameble

SHPËRNDAJE