SHPËRNDAJE

“ameble” (a me ble?)  është krijuar nga entuziastë të Teknologjisë Informative me vizion dhe mision, ngritjen e njohurisë në Teknologji, disponueshmerinë e saj në territorin tonë, si dhe nxitjen në përdorimin e Teknologjive “green” me qëllim global të ruajtes së planetit tonë. Përmes portalit tonë, synojmë që të krijojmë një komunitet, që të sigurojmë lajme të përditshme në sektorin e Teknologjisë, duke përfshirë harduer, softuer dhe gadgets nga e gjithë bota.

“ameble” bën vlerësimin në thellësi të pajisjeve të fundit në mënyrë të paanshme për karakteristikat dhe zhvillimet e asaj teknologjie të re si dhe jep këshilla për ndërtimin dhe funksionimin e sistemeve të ndryshme informative.

Momentalisht jemi në fazën testuese Beta. Me qëllim të përmirësimit të ueb faqes, idetë tuaja jane të pa-zënvendësueshme në procesin e adaptimit dhe finalizimit të ueb faqes tonë.

Për informata më të hollësishme për misionin tonë, vizitoni “Për Ne” në pjesën e sipërme, kurse për kontakt gjeni butonin “Kontakti” poashtu në pjesën e sipërme.

Stafi “ameble” [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE
 • Jatagandi

  O Hajde perhajer ju koft! Ky koka sajti te cilin e kam prite qe shume vite me u hap.

 • Kastrioti

  Perfekt sen!

 • Avniu

  Shume e mire bre, krejt ndryshe prej tjerve. Bravo

 • Afrim

  Perfekt paska dal 🙂 shpresoj tket sukses 😉

 • Kigji

  Urime, po duket mire dhe ju deshiroj pune te mbare!

  Bukur shume!

 • Lina

  Shume sen i mire perfekt…..veq suksese.