Fillimi Mobile

Mobile

Me numrin në rritje të lexuesve të ameble’s nëpërmes pajisjeve moibile, tanimë kemi përgatitur aplikacionet për platformat Android dhe Windows. Synimi ynë është që lexuesit tanë të jenë me afër të rejave me teknologjinë.

Aplikacioni është i thjesht për tu përdorur, mund të lexoni përmbajtjen e shkurt të çdo artikulli që publikohet e cila gjithashtu të lidh me portalin ueb, mund të markoni ato me të preferuarat si dhe mund ti shpërndani artikujt me email, facebook, twitter, google+, tekst mesazh etj.

Kliko linçet e më poshtme, sipas platformës që posedoni dhe instaloni aplikacionin përkatës:

google-play-icon  Windows Phone icon

Kurse për ata që nuk mund t’ju qasen Google Play Store-it (për shkaqe të regjionit), aplikacionin “Android” mund të shkarkojnë drejtpërdrejt nga faqja jonë, duke klikuar këtu.

Shpresojmë së do ta shkarkoni aplikacionin e nevojshëm në smartphone-in apo tabletin tuaj, kurse ne gjithmonë mirëpresim vlerësimin, këshillat apo reagimet tuaja nëpërmes aplikacioneve apo formës së kontaktit.

© 2012 Portali ameble.com