SHPËRNDAJE

Monitor LG 29EA93 nga kompania prestigjioze LG do të paraqitet në treg këtë nëntor. Ky monitor karakterizohet me një madhësi prej 29 inç, me rezolucion 2560 x 1080, dy porte HDMI, DVI port, një Dual Link, një Display Port dhe një port USB 3.0. Një nga mundësit që do të ofroj  ky monitor do të jetë hapja e dritareve të shumta  horizontalisht në ekran (deri në katër dritare) duke përdorur tiparin 4-Screen Split. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE