SHPËRNDAJE

Motorola Mobility të martën ka publikuar një reklamë të re për smartphone-in e tyre të ardhshëm që pritet të lansoj Moto X, një pajisje që ata thonë se është montuar në SHBA.

Kemi dëgjuar shumë thashetheme në lidhje me ketë smartphone, gjithashtu janë shfaqur edhe disa fotografi për të. Pajisja thuhet se është ndërtuar në një bashkëpunim të përbashkët në mes të dy kompanive Google dhe Motorola, edhe pse sipas ngjarjeve Google e ka humbur interesin.

Reklama thërret në imazhet amerikane, duke përfshirë barbecues dhe fishekzjarre, që shkojnë për fundjavën e ardhshme me datë 4 Korrik.

Reklama përfundon duke deklaruar se Moto X vjen së shpejti (“Coming soon”), dhe se ajo është Projektuar nga ju. Montuar në SHBA (“Designed by you. Assembled in the USA”).

Më poshtë e keni reklamën e plotë.|ameble|

Moto X Reklama