SHPËRNDAJE

Vitin e kaluar kompania Google kishte blerë kompaninë Motorola, që tani i ka dizajnuar logo të reja të cilat ju mund ti shihni në fotot e më poshtme. Logo e re vjen me një linjë etikete “Motorola a Google Company”. Duket se Motorola do të ketë dy logo të ndryshme, njëri më ngjyrë vjollcë dhe versioni tjetër më ngjyrë hiri të rrethuar me ngjyra të ndryshme.

Komania Google  si duket po paraqet këto logo të reja para lansimit të smartphone-it të ri të Motorola-së, Moto X dhe pajisje të tjera, të cilat po presim të publikohen së shpejti. |ameble|

SHPËRNDAJE