SHPËRNDAJE

Motorola është duke zgjeruar gamën e tyre të pajisjeve Android në arenën “shtëpiza në shtëpi”. Motorola me një bashkëpunim me kompaninë gjigante Kineze – Wasu, e kanë krijuar këtë kompjuter i quajtur  Broadband cloud. Broadband Cloud Pajisja mundëson abonentëve të Wasu përveç shërbimeve të rregullta televizive kabllore një qasje të lehtë të kërkimit të sasisë së madhe të muzikës, videove, si dhe lojërave. Pajisja Android të brendit Motorola e krijon një qendër argëtim në shtëpi për shfrytëzuesit nëpërmjet një pajisje shumë tërheqëse e cila po ashtu është shumë e lehtë për të përdorur. Kompjuteri do të ketë një ekran 18,5 ” me prekje, me sistem operativ Android Gingerbread 2.3.4 si dhe Freescale i.MX53 ARM A8 procesor 1GHz. Kompjuteri po ashtu  do të ketë TV dhe integrimin video me mundësi për ti drejtuar shumicën e aplikacioneve të ofruara nga sistemi operativ Android Gingerbread si çdo telefon që mund ta bë bëj atë. Duhet përmendur se kjo nuk është pajisja e parë e këtij lloji, por nëse kjo përvojë e fituar mbi shtëpiza të këtij lloji, atëherë Google i cili është në pronësi të kompanisë Motorola mund të përpiqet për të futur këtë koncept të pajisjeve në tregjet e më shumë. |talkandroid.com| |ameble.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE