SHPËRNDAJE

Nexus 6 do të jetë produkt i parë nga Motorola që vjen me versionin më të ri të sistemit operativ Android 5.0i koduar me emrin 5.0 Lollipop.

Android Lolipop 5.0

Përveç modelit Nexus 6, Motorola ka njoftuar për listën e pajisjeve të saja që do të përditësohen në versionin Android 5.0 dhe ato janë:

  • Moto X (gjenerata e parë dhe gjenerata e dytë)
  • Moto G (gjenerata e parë dhe gjenerata e dytë)
  • Moto G me 4G LTE,
  • Moto E,
  • Droid Ultra,
  • Droid Maxx dhe
  • Droid Mini.

Vitin e kaluar, Motorola kishte tronditur botën e teknologjisë duke lëshuar përditësimin tepër të shpejtë të versionit Android 4.4 Kitkat për disa nga smartphone-t të saj, kështu që shpresojmë se në të njeite mënyrë do të vepron edhe me versionin e ri Android 5.0 Lollipop. /ameble

SHPËRNDAJE