SHPËRNDAJE

600-GUSD seria është një linjë e re e produktit nga Sanwa i cili drejtpërdrejtë përmban një opsion dyanshëm që mundëson qasjen apo lidhjen për PC dhe smarthone Android.  Pra, ky USB flash drive nëpërmjet USB porte mund të lidh PC-në në njërën anë, ndërsa  në anën tjetër nëpërmjet microUSB porte mund të lidh një Android smartphone.

Aktualisht, ka dy versione që janë në dispozicion të kësaj pajisje. Versioni 4GB (600 GUSD4G) e produktit me çmim prej 24 $, dhe versioni 8 GB (600 GUSD8G) me çmim prej 30 $. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE