SHPËRNDAJE

Bota me disqe SSD (solid state drives) po vazhdon të zgjerohet në drejtim të kapacitetit dhe shpejtësisë, dhe në të ardhmen ka të ngjarë se hard disqet klasike nuk do t’ju hyjnë në përdorim fare.

Në dhjetor kemi raportuar për kompaninë Mushkin e cila ka prodhuar diskun SSD të parë në botë me kapacitet 480GB mSATA. Para lansimit të Mushkin 480GB (SF-2281), disqet me të mëdha të më hershme kanë qenë 240GB/256GB.

Kurse tani një muaj me vonë kjo kompani synon të ec përpara me kapacitet edhe me të lart, me diskun e tyre te fundit Chronos 960GB SSD (I dyfishuar) që do të shfaqet nga ky muaj, dhe me siguri se ky ka për synim aplikacionet intensive si Workstation dhe serverë. Nuk janë dhënë detjae për çmimin. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE