SHPËRNDAJE

Myspace ketë javë ka hapur dyert e uebfaqes së re të tyre Myspace që kishte filluar si test korrikun e vitit të kaluar. Faqja e re Myspace ka nisur së bashku më Justin Timberlake me moton ” Suit & Tie” e përkrahur nga Jay-Z.

Justin Timberlake është një prej investitorëve më të shquar të Myspace të ri dhe aktualisht ka marrë përsipër të tërë faqen e parë të reklamave.

Nëse ju pëlqen dizajni i ri Myspace, mund të regjistroheni nga uebfaqja kryesore frontale dhe gjithashtu me anë të Facebook-ut, Twitter-it, apo detajeve tuaja të mëparshme të Myspace-it. Myspace ende nuk ka zyrtarizuar fillimin e dizajnit të ri, sidoqoftë mbetet te shihet se a do të jetë në gjendje dizajni i ri dhe përmirësimet e bëra për të tërhequr mbrapa përdoruesit. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE