SHPËRNDAJE

Me kënaqësi ju njoftojmë së kompania Microsoft ka lansuar sot versionin final të shfletuesit Internet Explorer 10 për Windows 7.

Internet Explorer 10 i ri për Windows 7 përfshin një numër përmirësimesh dhe karakteristikash të reja, duke përfshirë performancën me të zgjeruar të JavaScript, përmirësime në jetën e baterisë për laptop që posedojnë Windows 7 si dhe auto-korrektorin e integruar.

Përditësim IE10 është në dispozicion për të shkarkuar nga tani dhe sjell një ndërfaqe të ngjashme me atë të IE9. |ameble| [divider top=”0″]