SHPËRNDAJE

Nëse në pajisjen tuaj përdorni sistemin operativ  Windows 7, atëherë mund të ju interesoj lajmi se Microsoft ka lansuar këtë javë versionin për test të Internet Explorer 11 posaçërisht për Windows 7.

Versioni i fundit IE 11 premton të jetë 30 % më i shpejt se sa shfletuesit tjerë në Windows 7 dhe vjen vetëm dy muaj pas versionit për zhvillues nga Microsoft. Në videon e më poshtme është paraqitur një pamje se çfarë ndryshimesh janë bërë:

[youtube id=”S97t6uEY8BI” width=”600″ height=”350″]

Për më shumë informacione rreth këtij versioni mund të shikoni tek blogu i tyre zyrtar kurse për shkarkim klikoni këtu. |ameble|

SHPËRNDAJE