SHPËRNDAJE

Miliona burra, gra dhe fëmijë u zgjuan më 25 dhjetor për të gjetur një smartphone ose tabletë nën pemën e Krishtlindjeve të tyre. Pas hapjes së këtyre dhuratave, përdoruesit ishin shumë të shpejtë dhe të zjarrtë deri sa pajisjet e tyre të reja shkarkonin aplikacione më të njohura. Keith Shepherd, themelues i Studios Imangi, njoftoi të mërkurën se loja Temple Run kishte një vëmendje të paparë në ditën e Krishtlindjeve. Ekzekutivi zbuloi në faqen e tij në Twitter se loja Temple Run ishte shkarkuar më shumë se 1 milion herë në iOS, më shumë se 1 milion herë në Android dhe mbi 500.000 herë në AppStore Amazon gjatë periudhës 24-orëshe.

Në fillim të këtij viti loja Temple Run ishte në krye të aplikacioneve pa pagesë me mbi 40 milion shkarkime si dhe 7.000.000 përdorues aktiv ditorë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE