SHPËRNDAJE

Më siguri se nuk jemi vetëm ne që na u është paraqitur opsioni në Facebook për komentim apo përgjigjje (reply) me anë të fotos (si më poshtë).

Foto koment

Lajm i ri është se Facebook pikërisht dje ka filluar të paraqes një buton të ri si ikonë foto-aparati që ju mundëson të përgjigjeni në përditësimet e statuseve duke përdorur edhe fotografi.

Ky opsion ka nisur të shfaqet globalisht duke filluar nga dita e djeshme, se pari është paraqitur në shfletuesit ueb dhe më vonë do të paraqitet edhe në pajisjet mobile, nuk ka asnjë informatë se kur do të ndodh kjo. |ameble|

SHPËRNDAJE