SHPËRNDAJE

Windows Phone Remote DesktopMicrosoft, ka një kohë që ka zhvilluar dhe lansuar aplikacionin që ju mundëson të kyçeni në kompjuterin tuaj nga Windows për pajisjet mobile iOS dhe Android, por nëpermes platformës së vet Windows Phone ka mbetur në mënyrë të pashpjegueshme deri më sot. Kurse nga sot ata kanë lansuar edhe për pajisjet mobile me platformën e tyre Windows Phone.

Aplikacioni, i cili momentalisht është vetëm test paraprak (Preview) para lansimit të versionit të plotë, është në dispozicion pa pagesë përmes Windows Phone Store. Për të shkarkuar është i nevojshëm versioni Windows Phone 8.1, i cili aktualisht është në versionin Beta.

Aplikacioni në vete është shumë i drejtpërdrejtë, duke ofruar qasje të drejtpërdrejtë në kompjuterin tuaj nga momenti kur opsioni Remote Desktop është i aktivizuar në kompjuterin tuaj. Aplikacionin mund ta shkarkoni nga ky link nëpërmes Windows Phone Store. /ameble