SHPËRNDAJE

Pas raportimit se Nokia është në bisedime për blerjen e Alcatel-Lucent në një marrëveshje prej të 16 miliardë dollarësh, kompania ka njoftuar gjithashtu se po konsideron shitjen e shërbimit të saj të hartave HERE.

Nokia HERE

Ajo ka thënë se është duke shqyrtuar operacionet e saja strategjike dhe kështu mund të përfshijë shitjen e këtij biznesi.

Nokia has initiated a review of strategic options for its HERE business

Nokia Corporation
Stock Exchange Release
April 15, 2015 at 08:05 (CET +1)

Espoo, Finland – Nokia today announces that it has initiated a review of strategic options, including a potential divestment, for its HERE business. HERE is a leader in navigation, mapping and location intelligence.

Nokia today also announced a proposed combination with Alcatel-Lucent. The Board of Directors of Nokia believes this is the right moment to assess the position of HERE within the proposed new Nokia business.

Do të jetë shumë interesante të shohim se cila nga kompanitë e mëdha është e interesuar në blerjen e shërbimit të hartave HERE! /ameble

SHPËRNDAJE