SHPËRNDAJE

Canon përfundimisht më 20 qershor nxjerr në treg aparatin digjital te fundit DSLR, sipas disa lajmeve nga Japonia. Kanë deklaruar në tetorin e vitit të kaluar se ky model do të dal  n ‘muajin Mars apo Prill te këtij viti por qe nuk ndodhi. Fillon me çmim prej 6500€ dhe mund të jetë në dispozicion vetëm në sasi të vogla duke e rritur atë gradualisht gjatë verës. Në të njëjtën kohë nis me shitjen e pajisjeve te ndryshme për EOS-1D, duke përfshirë transmetuesit WFT-E6B wireless për fotografi, LC-E4N mbushësin për bateri, L7 rripin të gjerë dhe KE-CV fokusin për Screen. EOS-1D X është gjenerata e dhjetë e serive te EOS, prandaj u është vendos shkronja X në ketë model. 18.1 megapixels, 3.2″ screen-in, trupi i kamerës ka një material të dyfishtë me një mori karakteristikash, ai ka sensor për kornizën e plotë te fotografisë dhe i ipet vlerësimi maksimal nga ISO. Mekanizmi shutër është riorganizuar pak a shumë. Lëviz më shpejtësi nga 1/8000 për 30 sekonda, deri në 12fps në fotografim te pandërprerë . Ndërsa HD video ka rezolucion 1080p dhe Ethernet port. |dpreview.com| |imaging-resource.com| |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE