SHPËRNDAJE

Amazon 3D PhoneKëtë javë është përfolur se Amazon është duke zhvilluar një smartphone të ri Amazon 3D që do të jetë i pajisur me një teknologji që përdor katër kamera për të përcjellë fytyrën e përdoruesit.

Në fillim të viti nga WSJ ishte raportuar se modeli Amazon 3D që është nën zhvillim e sipër do të përdorë teknologjinë përcjellëse Retina, por tani është TechCrunch ajo që thotë se kjo pajisje do ti ketë katër kamera. Uebfaqja për teknologji TechCrunch raporton gjithashtu se Amazon 3D mund të përfshijë edhe një funksion të ri për treg (shopping ).

Është menduar se në qoftë se Amazon 3D del në treg, atëherë përdoruesit do të jetë në gjendje të përdorin fytyrën e tyre të shikojnë dhe të lundrojnë rreth ndërfaqes së përdoruesit 3D për të parë gjërat përtej qosheve të ekranit.

Për fat të keq nuk ka informata për çmimet ose disponueshmërinë e pajisjes në mbarë botën. |ameble|

SHPËRNDAJE