SHPËRNDAJE

Kur hapni aplikacionin Netflix Në Windows 10 shfaqet menjëherë një ndërfaqe e cila reklamon opsionin e ri “Download and Go.”

Netflix tashmë ka filluar transmetimin offiline te filmave dhe serive përmes aplikacionit në Windows 10, që do të thotë se përdoruesit kanë më shumë opsione kur ngelen pa internet.

Netflix shtoi këtë opsion të ri me përditësimin më të fundit të aplikacionit në Windows 10. Nësë Dëshironi Ta Instaloni Këtë Version Shkoni Tek Windows Store Dhe Kërkoni Për Netflix Dhe Bëjini Update Nësë Keni Pasi Duke Qene se windows store nuk tregon për versionin e aplikacionit ne nuk kemi si tja u shkruajmë prandaj vetëm shkoni dhe përditsoni aplikacionet tuaja ne Windows Store.

Për fat të keq kur ju klikoni opsionin “Find something to Download” Netflix akoma nuk ka shtuar si opsion që në faqen kryesore të dali nëse filmi ose seriali te jetë i shkarkueshëm ose jo pasi jo te gjithë filmat&serialet janë te shkarkueshëm tani për tani po me kalimin e kohës shpresojmë qe kjo gjë te ndryshojë.

Ky opsion ishte i disponueshëm në Android dhe iOS prej kohësh dhe ishte thjeshtë ceshtje kohe që të vinte dhe në aplikacionin e Windows 10. /(G.R)ameble.com

SHPËRNDAJE