SHPËRNDAJE

Spërkatësi (spray) mahnitës NeverWet është një super spërkatës hidrofobik që e bën pothuajse çdo gjë të papërshkueshëm nga uji, si pajisjet, këpucët, veshjet madje edhe gjëra të përditshme të tilla si kuti dhe shportat.

Neverwet mund të përdoret për të mbrojtur edhe pajisje teknologjike që çdo ditë i posedojmë në duart tona si smartphone, tablet, laptop etj. Kjo gjithashtu mund të përdoret për çdo sipërfaqe tjetër që mund të mendoni se duhet siguruar nga ndonjë barrierë ujë i pa pritshëm.

Shpjegimin e këtij spërkatësi e ka paraqitur vetë kompania me një video të publikuar sot, menjëherë pas lajmërimit se nga sot e tutje ky spërkatës është në dispozicion për shitje, fillimisht në SHBA, dhe çmimi i tij është vetëm 19.97 $. |ameble|

[youtube id=”DZrjXSsfxMQ” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE