SHPËRNDAJE

Kompania AOL rreth 15 vjet pas lansimit të Winamp-it ka postuar një lajmërim në faqen e saj duke i njoftuar përdoruesit së do ta mbyll ketë shërbim deri më 20 Dhjetor. Njoftimi është i thjeshtë:

Winamp dhe të shërbimeve e saj nëpërmes internetit nuk do të jenë më në dispozicion pas datës 20 Dhjetor 2013. Përveç kësaj, gjithashtu programi Winamp Media Player nuk do të jetë më në dispozicion për shkarkim. Ju lutemi shkarkoni versionin më të fundit para kësaj date…Faleminderit për mbështetjen e stafit Winamp për mbi 15 vjet.

Winamp

Për dikë programi Winamp Nullsoft është si pjesë e programeve të paharrueshme gjatë këtyre viteve.

Ende është e pa çartë pse po e mbyllin, sipas thashethemeve AOL nuk është duke krijuar të ardhura, sidomos kur tani bota ka ecur me shërbime streaming të tilla si Spotify , Rdio , Google Luaj Music, iTunes Radio dhe dhjetëra të tjerë. |ameble|

SHPËRNDAJE